DOLAR 32,3799 0.18%
EURO 35,0587 -0.16%
ALTIN 2.325,030,25
BITCOIN 2271208-0,55%
İzmir
23°

AÇIK

üst menü altı
Televizyonda itiraf etti, adliyede dili tutuldu

Televizyonda itiraf etti, adliyede dili tutuldu

ABONE OL
31 Ocak 2023 16:34
Televizyonda itiraf etti, adliyede dili tutuldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eşi Mine Kocadağ’ı öldürdüğünü katıldığı canlı yayında itiraf eden Mithat Kocadağ bugün adliyeye çıkarıldı. Gazetecilerin ısrarlı sorularını yanıtsız bırakan katil zanlısı koca çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklandı. Cesette yapılan ilk incelemede boğulma şüphesi öne çıktı.

Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Gözler Mahallesi'nde geçtiğimiz yıl Ağustos ayında ortadan kaybolan ve bir daha haber alınamayan bir çocuk annesi Mine Kocadağ (26)'ın cesedi eşinin itirafı üzerine Karahayıt'ta bir otelin bahçesinde gömülü bulunmuştu.

Katıldığı televizyon programında bir ay boyunca eşinin bulunması için çağrıda bulunan fakat önceki günkü yayında öldürdüğünü itiraf eden 31 yaşındaki Mithat Kocadağ, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Denizli' polisine teslim edildi.

""

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerince sorgulanan Mithat Kocadağ'ın olaya ilişkin detayları anlattığı, suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Bugün sağlık kontrolüne götürülen Kocadağ daha sonra Denizli Adliye Sarayı'na getirildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne çıkarılan Mithat Kocadağ ‘kasten öldürmek' suçlamasıyla tutuklandı.

Adliye girişinde gazetecilerin ısrarlı soruları karşısında yanıt vermemeyi seçen Kocadağ, Denizli D Tipi Kapalı İnfaz Kurumu'na götürüldü. Diğer yandan cesette yapılan ilk incelemede genç kadının boğazında düğümlenmiş bir havlu olduğu ve boğulma şüphesi üzerinde durulduğu kaydedildi.

TUTUKLANDI

İstanbul'da gözaltına alınıp, Denizli'ye getirilen Kocadağ, ifadesinde eşinin düşerek öldüğünü söylerken, yapılan ön otopside ise boğazına düğümlenmiş şekilde havlu bulundu. Kocadağ'ın eşini boğarak öldürdüğü üzerinde durulurken, kesin ölüm nedeni tespiti için İzmir Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapılacağı bildirildi. Kocadağ, polisteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. (DHA)

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP