DOLAR 32,3779 0.14%
EURO 35,0583 -0.16%
ALTIN 2.323,620,19
BITCOIN 2266965-0,29%
İzmir
23°

AÇIK

üst menü altı
Özuslu'dan Hızal'a Soyer yanıtı: '20 yıldır iktidardasınız. Yapsaydınız!'

Özuslu'dan Hızal'a Soyer yanıtı: '20 yıldır iktidardasınız. Yapsaydınız!'

ABONE OL
22 Eylül 2021 16:17
Özuslu'dan Hızal'a Soyer yanıtı: '20 yıldır iktidardasınız. Yapsaydınız!'
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir'e gelen üniversite öğrencilerinin de yurda yerleşememe ve yüksek kiralar nedeniyle ev kiralayamama şeklindeki barınma sorununa duyarsız kalmayarak harekete geçen ve Bornova ile Buca'da öğrenciler için 2 adet yurt kiraladıklarını, özel yurtlarla da görüştüklerini açıklayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in açıklamalarına sosyal medya hesabından eleştiri getiren İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal'a  İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mustafa Özuslu'dan yanıt gecikmedi. Özuslu, "20 yıldır iktidardasınız! Yapsaydınız. Gölge etmeyin, biz yaparız" dedi. 

DEMOKRAT GÜNDEM-AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, İBB Başkanı Tunç Soyer'in açıklamalarına karşılık, "Ücretsiz 90 dakikayı kaldıran Soyer, merak etme, devletimiz öğrenciler için yapılması gerekenleri en hızlı şekilde yapacak. Sayenizde zaten tüm İzmir sokakta. Trafik yüzünden sokakta. Otobüs beklerken sokakta. Evde su olmadığı için sokakta. Sokakların hali ise zaten perişan" şeklinde bir açıklama yaptı. 

MUSTAFA ÖZUSLU: 20 YILDIR İKTİDARDASINIZ, YAPSAYDINIZ! 

Hızal'ın yaptığı açıklamayı yersiz, mesnetsiz ve vicdansız bulduğunu belirten İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mustafa Özuslu, tepkisini, "Yirmi yıldır iktidardasınız! Dernekleri, vakıfları ‘kalkındırma’ önceliğinizin hesabını biz ödemeyiz. Yapsaydınız. Gölge etmeyin, biz yaparız" sözleriyle verdi. 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP