DOLAR 32,6019 0.35%
EURO 34,8198 0.18%
ALTIN 2.509,581,03
BITCOIN 20977212,61%
İzmir
20°

PARÇALI BULUTLU

üst menü altı
Mustafa Sandal'dan yıllar sonra gelen itiraf: 'Hak yedim…'

Mustafa Sandal'dan yıllar sonra gelen itiraf: 'Hak yedim…'

ABONE OL
21 Haziran 2021 15:52
Mustafa Sandal'dan yıllar sonra gelen itiraf: 'Hak yedim…'
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mustafa Sandal, kült olmuş şarkısı “Aşka Yürek Gerek” ile ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu ve yıllar sonra özür diledi.

Buket Aydın’ın programına katılan Mustafa Sandal ve önemli açıklamalara ve itiraflara imza attı. Sandal, çok sevilen 'Aşka Yürek Gerek' şarkısıyla aslında başka bir müzik emekçisinin hakkını yediğini itiraf etti.

Dilek Budak’tan özür de dileyen şarkıcı, o dönemde yaşanan her şeyden Erol Köse’nin sorumlu olduğunu ifade etti.

‘KLİP ÇEKİLMESİNE MÜSAADE EDİLMİYOR…’
Mustafa Sandal’ın özrünün ardından Pop Bizde adlı Instagram magazin sayfası, o dönem yaşananlarla ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Dilek Budak isimli şarkıcı, 2003 yılında yayınladığı albümünde klip çekilmemesine rağmen ‘Aşka Yürek Gerek’ adlı şarkısı büyük ses getiriyor ve radyolarda sürekli çalmaya başlıyor. Bunu fark eden Erol Köse, o dönem kendisine çıkış arayan Mustafa Sandal için şarkının haklarını apar topar satın alıp, Sandal’a söylettiriyor. İddialara göre Erol Köse ve Mustafa Sandal, radyolardan Dilek Budak’ın seslendirdiği versiyonu kaldırttırıyor ve kızcağızın kendi şarkısına klip çekmesine müsaade edilmiyor. (İddialara göre) Zor durumda kalan ve mağdur edilen Dilek Budak, o dönem tehditler sebebiyle mahkemeye de başvuramıyor. Gel gelelim bugüne, yıllar sonra bugün katıldığı programda Mustafa Sandal, Dilek Budak’tan özür dilemiş ve o dönemde yaşanan her şeyden Erol Köse’nin sorumlu olduğunu dile getirmiş. ∂Eskiden böyle olaylar o kadar çok yaşanmış ve susturulan, mağdur edilen isimler olmuş ki bildiğimiz bilmediğimiz neler var neler!”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP