DOLAR 32,3799 0.18%
EURO 35,0587 -0.16%
ALTIN 2.325,030,25
BITCOIN 2271208-0,55%
İzmir
23°

AÇIK

üst menü altı
Konak Kent Konseyi Gençlik Meclisi seçimi yapıldı

Konak Kent Konseyi Gençlik Meclisi seçimi yapıldı

ABONE OL
21 Mayıs 2022 15:04
Konak Kent Konseyi Gençlik Meclisi seçimi yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Buğra Kızılkara'nın ve Blok listesinin seçildiği seçime İzmir'de faaliyet gösteren çok sayıda siyasi ve sivil toplum kuruluşu katılım gösterdi.

Asil yönetim kurulu üyeleri; Mert Yurtsever, Tuana Lina Başak, Furkan Tuna, Emre Gökmen, Deniz İrisoy, Atakan Başpehlivan, Barkın Ulutaş, Berker Dinç'ten, yedek yönetim üyeleri ise Alican Kelek, Kuzey Tunay, Dilara Baskan, Ertürk Yılmaz, Beyza Zülal Türe, Sevil Hür Abdullah Gezginci ve Nilay Özdemir'den oluştu.

""

Divan başkanlığını ise Çiğli Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Cemil Efe Bozkurt üstlendi. Son konuşmayı yapan Konak Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanlığına seçilen Kızılkara sözlerini şu şekilde sonlandırdı; “ Bugün güzel bir seçim gerçekleştirdik öncelikle katılan herkese teşekkür ediyorum bu yolda her zaman bize destek olan Konak Kent Konseyi Başkanı Hamit Mumcuya, Yönetim Kuruluna ve Genel Sekreteri Alper Yağlıdere’ye teşekkür ediyorum. Bu kenti yönetecek olan genç arkadaşlarıma da teşekkürü borç biliyorum. Gençler bu kentin sakini değil sahibidir.

""

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP