DOLAR 32,5681 0.13%
EURO 34,9253 0.7%
ALTIN 2.436,280,16
BITCOIN 21760530,53%
İzmir
26°

PARÇALI BULUTLU

üst menü altı
Kılıçdaroğlu hafta sonu İzmir'de/Programı netleşti

Kılıçdaroğlu hafta sonu İzmir'de/Programı netleşti

ABONE OL
23 Eylül 2021 12:00
Kılıçdaroğlu hafta sonu İzmir'de/Programı netleşti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eylül ayında ikinici kez İzmir'e gelecek olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun programı netleşmeye başladı. 25 Eylül cumartesi akşamı kente gelmesi ve geceyi kentte geçirmesi beklenen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun programı Balçova'dan başlayacak. 

DEMOKRAT GÜNDEM-Balçova Belediyesi'nin üniversiteyi kazanan 500 öğrenciye vereceği dizüstü bilgisayar dağıtımıyla ilgili törene katılacak olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, akşam da İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Balkan Festivali'nde bulunacak. 

İKİNCİ GÜN PROGRAMI TÜLOV'UN PANELİYLE BAŞLAYACAK 

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, programının ikinci gününde ise (pazar) sabah 10.00'da Türkiye Tanıtım Araştırma Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı'nın (TÜLOV) düzenlediği panele katılacak. Panelin ardından Bayraklı'da depremzedelerle buluşması beklenen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ardından İzmir Büyükşehir Beledieysi'nin Bayındır'da hizmete açacağı BAYSAN Süt İşleme Fabrikası'nın temel atma törenine gidecek. Kılıçdaroğlu, son olarak yine İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Fuar İzmir'de hayata geçirdiği, Oyun Girişimciliği Merkezi'nin açılışı yapıp gençlerle buluşacak. 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP