DOLAR 32,4066 0.2%
EURO 35,0878 -0.12%
ALTIN 2.327,680,35
BITCOIN 23015272,61%
İzmir
22°

AÇIK

üst menü altı
Elon Musk iddiaları yalanladı: 'Çok uzun zamandır seks yapmadım'

Elon Musk iddiaları yalanladı: 'Çok uzun zamandır seks yapmadım'

ABONE OL
25 Temmuz 2022 13:36
Elon Musk iddiaları yalanladı: 'Çok uzun zamandır seks yapmadım'
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elon Musk, Wall Street Journal'da yer alan Google'ın kurucularından Sergey Brin'in eşiyle ilişki yaşadığı yönündeki iddiaları yalanladı.

Tesla ve SpaceX'in sahibi Elon Musk, hakkında çıkan Google'ın kurucularından Sergey Brin'in eşi Nicole Shanahan ile ilişki yaşadığı yönündeki iddiaları yalanladı.

The Wall Street Journal'da yayınlanan haberi, 'tamamen saçmalık' olarak niteleyen Musk, "Sergey ve ben arkadaşız ve dün gece beraber bir partideydik! Nicole'u üç yıl içinde yalnızca iki kez gördüm ve ikisinde de birçok insan vardı" ifadelerini kulllandı.

Hakkında çıkan haberi reyting haberi olarak değerlendiren Musk, "Çok uzun zmaandır seks yapmadım" dedi.

WSJ'nin haberinde Musk'ın Nicole Shanahan ile ilişkisi için Brin'den özür dilediği ve diz çökerek affedilmek için yalvardığı iddia edilmişti. Haberde ikilinin geçen yıl Miami'deki bir sanat festivalinde yakınlaştıkları belirtilmişti.

Brin ile Musk'ın uzun zamandır arkadaş oldukları ve Brin'in 2008 finansal krizi döneminde Tesla'nın ayakta kalması için destek sunduğu biliniyor.

WSJ'nin iddiasına göre iddia edilen ilişki sırasında Brin ve Shanahan ayrılardı fakat birlikte yaşamaya devam ediyorlardı. Geçtiğimiz ocak ayında Brin, aralarında 'uzlaştırılamaz farklılıklar' bulunduğu için bir boşanma davası açmıştı.

(Gerçek Gündem)

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP