DOLAR 32,4802 -0.04%
EURO 34,7679 -0.65%
ALTIN 2.438,540,11
BITCOIN 2065512-0,61%
İzmir
21°

AZ BULUTLU

üst menü altı
CHP İzmir’de sandık görevlisi çalışması

CHP İzmir’de sandık görevlisi çalışması

ABONE OL
22 Eylül 2021 12:30
CHP İzmir’de sandık görevlisi çalışması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP İzmir İl Başkanlığı, olası seçim öncesi, çalışmaların hızlanması yönünde talimat veren genel merkezin isteği doğrultusunda geçtiğimiz seçimlerde sandık başında bulunmayan/bulunamayan sandık görevlilerini tespit edip listeyi genel merkeze gönderecek. Çalışmada önceki seçimde sandık başında bulunmayanların yerine yenileri tespit edilerek yeni bir liste oluşturulacak ve bu liste de genel merkeze ulaştırılacak. Çalışmayla ilgili bilgi veren CHP İzmir İl Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Çetin Özdemir, “İzmir’de partililerimiz zaten duyarlı. Genel anlamda yoğun bir şekilde sandık başlarında bulunuyorlar. Ancak bulunmayanların tespiti yönünde bir çalışmaya başlayacağız. Çalışma sonunda yeni sandık görevlilerinin listesini oluşturup genel merkezimize göndereceğiz” dedi.

DEMOKRAT GÜNDEM- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MYK toplantısında baskın seçime hazır olunması talimatı vermesinin ardından genel başkan yardımcılarına sandık görevlileriyle ilgili çalışma yapılmasını da istedi.

Buna göre genel merkez yöneticileri, tüm il başkanlıklarına sandık örgütlenme çalışmalarını tamamlamaları talimatı verdi. Olası erken, baskın ya da normal seçimde sandık başlarında görev alacakların isim listelerinin genel merkeze bildirilmesi, önceki seçimde görevli olmayı kabul ettiği halde sandık başına gitmeyenlerin isimlerinin belirlenip önümüzdeki seçimlerde görevlendirilmemesi istendi. Örgütlerden sandık başına gitmeyenlerin yerine yenilerinin tespit edilip kendilerine bildirilmesi de talep edildi.

""

ÇETİN ÖZDEMİR. “ÖNCEKİ SEÇİMDE SANDIK BAŞINDA OLMAYANLARI BELİRLEYİP….”

CHP İzmir İl Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Çetin Özdemir, İzmir’de sandık başına giden görevli partililerin ve gönüllülerin duyarlığı olduğunu belirterek, sandık başına gitmeyen görevli sayısının az olduğunu ancak yine de sandık başında bulunmayanların sayısının tespitini yapacaklarını kaydetti.

“İZMİR’DE PARTİLİLERİMİZ DUYARLI”

İl başkanlığı olarak seçim öncesi bir ekip oluşturduklarını ve sandık başında görev almak isteyenlere telefonla tek tek ulaştıklarını, “Katılacak mısınız?” diye sorduklarını belirten İl Başkan Yardımcısı Çetin Özdemir, “Geçen seçimde biz sandık görevlilerini tek tek arattırdık. İl örgütümüz ekip ayarlıyor, bu ekip telefonla tek tek tüm sandık görevlilerini arıyor ve “Bilginiz var mı, katılacak mısınız” diye sorup eksikleri tamamlıyor. Genel başkanımızın talimatı doğrultusunda bu kez erken davranıp sandık başında bulunmayan ya da bulunamayan görevlileri tek tek tespit edip, gelecek seçimde bulunamayacaklara tekrar görev vermeyeceğiz. İzmir’de partililerimiz zaten duyarlı. Genel anlamda yoğun bir şekilde sandık başlarında bulunuyorlar. Ancak bulunmayanların tespiti yönünde bir çalışmaya başlayacağız. Çalışma sonunda yeni sandık görevlilerinin listesini oluşturup genel merkezimize göndereceğiz” şeklinde bilgi verdi. 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP