DOLAR 32,5081 0.17%
EURO 34,7848 0.13%
ALTIN 2.489,181,11
BITCOIN 20679665,03%
İzmir
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

üst menü altı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeniden İzmir çıkışı: ‘Ne yapıyorsunuz Karabağlar’da’

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeniden İzmir çıkışı: ‘Ne yapıyorsunuz Karabağlar’da’

ABONE OL
29 Mart 2023 23:17
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeniden İzmir çıkışı: ‘Ne yapıyorsunuz Karabağlar’da’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı bir canlı yayın programında CHP Lideri KemalKılıçdaroğlu'na İzmir'in Karabağlar ilçesinden yüklendi. Bir süre önce de Karabağlar'daki kentsel dönüşüm üzerinden eleştiride bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu kez de, Karabağlar'daki rezerv alandaki çalışmaların hala sürdüğünü belirterek, "Ey Bay Bay Kemal, Karabağlar'da kim var? Oraya kim bakıyor? CHP belediyesi. Peki ne yapıyorsunuz siz Karabağlar'da?" dedi. 

DEMOKRAT GÜNDEM-Kentsel dönüşüm konusunda CHP'li yerel yönetimlerin gereken aksiyonu almadığını savunan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'in Karabağlar ilçesindeki uzayan kentsel dönüşüm çalışması üzerinden CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na yüklendi. 

NE YAPIYORSUNUZ KARABAĞLAR'DA

İzmir'de yerel yöneticilerin kentsel dönüşüm konusunda gerekeni yapmadığını iddia eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ne yazık ki bizim muhalefetimiz çok konuşur ama hiçbir iş yapamaz. İzmir'de deprem oldu. İzmir belediyesi ana muhalefet partisinde.  Ne yaptılar? Hiç. Biz gidene kadar bunlar ortada yoktu. İçişleri Bakanım, Çevre Şehircilik oraya gittiler, süratle işleri başlattılar.  Milletimiz ne demeye başladı; 'yaparsa AK Parti yapar' dediler. Rezerv alanlarında hala çalışmalar ediyor. Ey Bay Bay Kemal, Karabağlar'da kim var? Oraya kim bakıyor? CHP belediyesi. Peki ne yapıyorsunuz siz Karabağlar'da?" dedi" ifadelerini kullandı. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP