DOLAR 32,3309 0.24%
EURO 35,0440 -0.26%
ALTIN 2.283,380,27
BITCOIN 22801091,00%
İzmir
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

üst menü altı
Akşener’den Erdoğan’a: ‘Akşamları papatya çayı iç…’

Akşener’den Erdoğan’a: ‘Akşamları papatya çayı iç…’

ABONE OL
30 Mart 2023 10:14
Akşener’den Erdoğan’a: ‘Akşamları papatya çayı iç…’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti lideri Akşener'in grup toplantısındaki sözlerine televizyon ekranlarından yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Benim adım Tayyip, soyadım da Erdoğan. Erdoğan'a da dikkat et, Tayyip ismine de dikkat et. Konuştuğun zaman buna göre konuş. Beni, kendinle de uğraştırma" dedi. Akşener ise Erdoğan'a Twitter'dan bir tavsiyeyle yanıt verdi…

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin TBMM’deki gurup toplantısında gündemi değerlendirmiş sözü Erdoğan’ın Hatay’da attığı hastane temellerine getirmişti. Akşener, “Boş araziye temel atarak Türkiye’yi kandırmaya çalıştılar” ifadelerini kullandı.

Akşam saatlerinde ortak yayında televizyon ekranlarına çıkan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti lideri Akşener’i bu sözleri nedeniyle hedef aldı.

“BENİ KENDİNLE UĞRAŞTIRMA”

Akşener’e seslenen Erdoğan “Bizim adımıza dikkat et. Benim adım Tayyip, soyadım da Erdoğan. Erdoğan’a da dikkat et, Tayyip ismine de dikkat et. Konuştuğun zaman buna göre konuş. Beni, kendinle de uğraştırma” dedi.

“PAPATYA ÇAYI İÇ”

Akşener ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisiyle yönelik sözlerine sosyal medya hesabından Erdoğan’ın videosunu da yayınlayarak yanıt verdi. Akşener paylaşımında, “Giderayak seni çok gergin gördüm Recep Bey. Akşamları papatya çayı iç, iyi gelir” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP