DOLAR 32,7931 0.65%
EURO 35,3433 0.25%
ALTIN 2.522,301,54
BITCOIN 1999809-0,10%
İzmir
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

üst menü altı
AK Parti İzmir’de üç isim görüşme odasına

AK Parti İzmir’de üç isim görüşme odasına

ABONE OL
25 Mart 2023 00:07
AK Parti İzmir’de üç isim görüşme odasına
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti İzmir'de vekil yarışında aday olan Sürekli'den boşalan il başkanlığı koltuğu için üç isim ön plana çıkıyor. Bu kritik süreçte MÜSİAD İzmir Şube eski Başkanı Bilal Saygılı, AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal ve AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Nail Kocabaş ile görüşme için genel merkezden davet geldi. 

DEMOKRAT GÜNDEM- AK Parti İzmir'de Kerem Ali Sürekli'den boşalan İl Başkanlığı koltuğuna kimin oturacağı merak konusu. Genel seçimlere az bir süre kala AK Parti Genel Merkezi koltuğu kime emanet edeceği konusunda adımlarını sağlam atmak istiyor.

İl Başkanlığı yarışında ise üç isim ön plana çıkmıştı. Genel Merkez'de de konuşulan bu isim hakkında yine AK Parti Genel Merkezi'nden davet geldi. 

Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir tarafından MÜSİAD İzmir Şube eski Başkanı Bilal Saygılı, AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal ve AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Nail Kocabaş'ı Ankara'ya devet edildi.

Görüşmelerin ardından yeni il başkanı ise belli olması beklenirken. Bu üç isimden birinin pazartesi İl Başkanlığı koltuğunu devralacağı öğrenildi. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP